Om os

Som boligkøber kan man nemt kan stå med store advokatregninger i forbindelse med rutineopgaver som tinglysning af skøde, berigtigelse og refusionsopgørelse. Det kan gøres bedre og billigere.

Derfor har vi stiftet Skødeservice.dk, hvor vi hjælper med al det juridiske arbejde der måtte være i forbindelse med en bolighandel, både rådgivning såvel som det administrative indenfor skøder og tinglysning.

Vores mål er at levere disse ydelser til tiden og med stor faglig dygtighed. Vi sikrer alle vore kunder en god og tryg bolighandel!


Tryg bolighandel


 • Eksperter i bolighandler

  Vi har mange års erfaring indenfor bolighandler. Teamet har hjulpet i over 10.000 bolighandler. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Faste lave priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Landsdækkende service

  Vi er en online virksomhed og vi kan hjælpe dig uanset hvor i Danmark du bor. Vi har sparet fysiske møder bort, og bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

 • Forsikret rådgivning

  Vi har tegnet rådgiveransvarsforiking i HDI Danmark

Skødeservice.dk ApS

Gammel Vartov Vej 2,
2900 Hellerup

Man - tors: 09-17
Fre: 09-15